🛑 طرح "پیش سرد" گوشت دام سبک در قم اجرایی شد 🔹مدیرکل دامپزشکی قم گفت: طرح "پیش سرد" گوشت دام سبک با هدف جلوگیری از انتقال بیماری‌های دامی به انسان در استان قم اجرایی شد 🔹در این طرح پس از ذبح گوشت در کشتارگاه، گوشت به مدت ۲۴ ساعت در دمای چهار درجه سانتی‌گراد در کشتارگاه نگهداری می‌شود و روز بعد لاشه‌های گوشت به بازار عرضه می‌شود. 🕌 تازه‌های را اینجا ببینید http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c اولین و بزرگترین کانال قمی‌ها☝️