🍁 کدو حلوایی 🍂 مواد لازم : پوره کدو حلوایی - ۳ لیوان شکر - نصف لیوان خامه - نصف لیوان پودر ژلاتین – 2 قاشق غذاخوری پودر هل - نصف قاشق چای خوری مغزهای خوراکی- برای تزئین طرز تهیه : 1- کدو حلوایی را بعد از پوست کردن خرد کنید و با شکر و مقداری آب بگذارید تا نرم شود و بپزد، زمانی‌که آبش کشیده شد با میکسر پوره کنید . 2- پودر ژلاتین را با یک چهارم لیوان آب سرد روی حرارت کتری بن ماری کنید و بگذارید تا ژلاتین شفاف شود. 3- دو لیوان از پوره کدو و پودر هل و خامه را درون میکسر بریزید و خوب به هم بزنید تا مواد یکدست شود. 4- بعد دو سوم ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید و مواد را درون لیوان بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. 5- برای لایه رویی یک لیوان پوره کدو را با بقیه ژلاتین مخلوط کنید و روی لایه قبلی بریزید و دوباره در یخچال بگذارید و با مغزهای خوراکی تزیین کنید. 6- می‌توانید روی لایه رویی خامه بزنید . نوش جان 😋😋😋 . https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e