🔻مواد لازم : پودر نارگیل 120 گرم پودر شکر 40 گرم شکلات سفید 200 گرم شیر عسل 70 گرم پودر نارگیل آسیاب شود شکلات رو به روش بن ماری روی بخار آب باز می کنیم بعد همه مواد رو باهم مخلوط کرده شکلات که آب شد شیر عسل رو اضافه می کنیم می تونید مواد رو با دست به صورت گرو در بیاورید و توی شکلات بزنید و بزارید سرد بشه اگر هم قالب دارید بریزید توی قالب و توی فریزر قراردهید تا ببندد وقتی بست از قالب خارج کنید اگر خواستید شکومالد پسته ای داشته باشید بجای پودر نارگیل از پودر پسته استفاده کنید شکوفه نارگیلی : به اندازه مساوی پودر نارگیل آسیاب شده و شکر آسیاب شده می ریزیم مثلا: نیم کیلو پودر نارگیل آسیاب شده نیم کیلو شکر آسیاب شده این دو مواد رو قاطی می کنیم بعد یکم خامه (برای نیم کیلو حدودا 2 تا 3 قاشق خامه میخواد ) بهش اضافه می کنیم به حدی که خمیر بدست بیاد بعد مواد روی نایلون پهن کنین و حدود 5 دقیقه بزارین توی یخچال بعد قالب بزنین و مارمالاد از طعمی و رنگی خواستین بریزین توش. اینجا 1 دقیقه ایی یاد میگیری🔰🔰 ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌┄┄┅┅✿❀🌺❀✿┅┅┄┄ ••••●❥JOiN👇 https://eitaa.com/joinchat/2769682510C6805f24c5e