﷽ تدابیر فصل زمستان (۱) ⛄️مزاج فصل زمستان سرد و تر است اولین قدم برای حفظ سلامتی در این فصل پرهیز از مصرف سردیهاست چه خوراکی و چه به صورت موضعی 🥣توصیه های غذایی فصل زمستان: ☔️در فصل زمستان هضم انسان قوی تر کار می کند،زیرا حرارت از سطح به داخل بدن رفته و سیستم گوارش گرم و قوی است. ☔️خوراکی های مناسب برای این فصل مانند : حلیم ، کباب ، آبگوشت ، کله پاچه، نخودآب ، گوشت بلدرچین و شتر مویز ، بادام درختی ، انجیر، شلغم و کدو حلوایی بخارپز، میوه های با طبع گرم ☔️چاشنی های گرم مثل دارچین ، زیره ، زعفران،آویشن،فلفل و..به اعتدال مصرف شود ⛔️پرهیز از مصرف سردیجات مانند: آب سرد، بستنی ، میوه های ترش ، ماهی ، خیار و گوجه ، ماست و دوغ، قارچ ، غذاهای مانده و فریز شده ☃در این فصل برای پیشگیری از بیماری های رایج مثل سرماخوردگی،زکام یا خلط گلو از مصرف سردیجات به خصوص در شب های سرد زمستان پرهیز نمایید ؛ در هوای سرد، بعد از استحمام و موقع خواب حتما سر را بپوشانید ☃ریزش خلط و ترشحات پشت حلق به سیستم تنفسی یا گوارش در طولانی مدت، منجر به بیماری هایی مانند برونشیت،آسم،آلرژی،سرفه های مکرر ، التهاب یا زخم معده و دوازدهه،نفخ و رفلاکس می شود @sabk_zendegi_mahdavi