🔆 چرا باید نان سالم مصرف کنیم؟
با جدا کردن سبوس از آرد کلیه قوای کهربایی خورشیدی آن را که توأم با فلزات و عوامل مفید است خارج می سازند.
🔺 موادی که به سبوس می چسبند عبارتند از:
1⃣ نطفه گندم، که با الک کردن آرد از آن جدا میکنند و به این ترتیب فواید و مزایای کهربایی زمینی را از آرد میگیرند.
2⃣ سیلیس نیز که عامل ساختمانی دندانها و استحکام استخوانهاست وبا کمک اکسیژن هوا، قلب و کلیه ها را محکم میسازد و یکی از علل ایجاد مرض قند فقدان سیلیس میباشد.
3⃣ فسفر ماده ایست که برای استخوانها و مغز و سلسله اعصاب و جذب کلسیم ضروری است.
4⃣ منیزیم ، فقدان منیزیم اساس و پایهٔ عده ای از سرطانها است.
👈 فسفر و منیزیم مواد سازندهٔ سلولهای عصبی هستند و با آن عوامل اساسی ساختمانی خود را تشکیل میدهند.
5⃣ آهن که فقدانش باعث کم خونی است.
6⃣ سلولز مدفوع را غلیظ میکند، دفع را تحریک مینماید.
7⃣ دیاستازهای مخصوص گندم که رنگ نان را در موقع پختن کمی خرمایی مینمایند
8⃣ فلوئور یکی از شبه فلزات گرانبهایی است که در گندم وجود دارد و مینای دندان به آن بستگی دارد.
🌐 دکتر ملکوتی، رئیس انیستو آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی طی نامهای (۷۱۹) در تاریخ ۷۲/۵/۲۱ به رئیس جمهور وقت مینویسد:
با جداشدن سبوس از گندم، ۸۵درصد املاح معدنی گندم دور ریز میشود.
⁉️ حال سوال ما این است چرا باید مهمترین مواد مغذی که نقش مهم و مستقیم در سلامتی جسم و روح مردم دارد، از سبد غذایی خانوار حذف شود؟
🔹پایگاه ترویج طب اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆