" " : شیر یا آب : یک پیمانه روغن زیتون : یک پیمانه خرما : به میزان لازم گلاب : به میزان لازم هل : به میزان لازم پودر زنجبیل : یک قاشق چای خوری آرد سبوس دار جو : چهار پیمانه : آرد را با شیر یا آب و روغن خمیر کرده و خوب ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود. خمیر را به مدت 2 الی 3 ساعت در ظرفی گذاشته و اجازه می دهیم که خوب ور بیا ید. خرما را از هسته جدا کرده ودر ظرفی ریخته و با حرارت بسیار ملایم اجازه می دهیم نرم شود ، سپس هل و زنجبیل را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم. بعد از این که خمیر آماده شد ، مقدار از آن را برداشته کف دست پهن می کنیم. مقداری از خرمای آماده شده را در وسط خمیر گذاشته و آن را گرد کرده و کمی پهن می کنیم. کلوچه ها را در سینی فر گذاشته و با حرارت ملایم می پزیم . : این کلوچه میتواند جایگزین مناسبی برای ساندویچ های ناسالم بوفه مدارس وفست فودهای مضر باشد 💯مشاوره ودرمان قطعی بیماریها👇🏻 join🔜 @SalamateMontazeran