دستور پخت  کاملا ارگانیک 🔶 : سویق گندم (آرد گندم با سبوس تفت داده شده) : ۱۵۰ گرم خرما : ۵۰۰ گرم روغن زرد یا شحم یا حیوانی(با توجه به ذائقه) : ۱۲۰ گرم گلاب : ۲ قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده : ۱ قاشق مرباخوری پودر پسته : ۱ قاشق سوپ خوری پودر بادام : ۱ قاشق سوپ خوری 🔶 : سویق گندم را در روغن مقداری تفت‌ می‌دهیم. روغن را به سویق‌ می‌افزاییم و خوب هم‌ می‌زنیم‌ .خرما را از هسته جدا‌ می‌کنیم با گلاب و زعفران دم کرده به سویق تفت داده‌ می‌افزاییم و با قاشق بزرگی آن را هم‌ می‌زنیم. بعد از این که این مواد کاملا با هم مخلوط شدند ظرف محتوی حلوا را از روی حرارت بر‌ می‌داریم تا حلوا کمی سرد شود ( در این مرحله اگر با تکان دادن ظرف حلوا را ورز دهید تا روغن پس بدهد بهتر است) بعد حلوا را در ظرف مناسبی ریخته و با پودر پسته و بادام آن را تزئین‌ می‌کنیم.این حلوا را‌ می‌توانید با دست به شکل‌های مختلف در آورده و میل نمایید. 💯ان شاء الله مشاوره ودرمان قطعی بیماریها👇🏻 join🔜 @SalamateMontazeran