💢 چه عواملی باعث “” می‌شوند؟ 🔹 یک کارشناس ایرانی عوامل ایجاد “نفخ” را تشریح کرد و چند راهکار برای درمان آن ارائه داد. سید جواد علوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران پویا درباره نفخ اظهار کرد: خوردن غذاهای خمیری و لزج مانند آش رشته، ماکارونی و لازانیا، نوشیدن مایعات همراه غذا، خواب زیاد یا نامنظم و کم‌تحرکی از عوامل مستعدکننده نفخ هستند. 🔺 وی افزود: زیاده‌روی در خوردن مواد ترش برای سیستم مغز و اعصاب، ریه و گوارش بد است و باعث بروز ضعف حافظه، افسردگی, فکر و خیال، تنگی نفس یا سرفه، آروغ و نفخ می‌شوند. 🔹 این کارشناس طب سنتی تصریح کرد: متناسب با نوع غذا باید جویدن به‌طور کامل انجام شود در غیر این صورت، هوا قورت داده می‌شود و باعث نفخ، ترش کردن و شل شدن دریچه فوقانی معده می‌شود. 🔺 علوی اضافه کرد: زنیان ضد نفخ و از بین برنده بادهای تشکیل‌شده داخل بدن و سیستم گوارش است لذا برای رفع برخی از انواع پیچ خوردن روده و قولنج مفید است. 🔹 وی توضیح داد: دم‌کرده سنبل‌الطیب رطوبت زائد معده را که مانع هضم صحیح غذاست، رفع می‌کند و برای کسانی که نفخ دارند، آروغ می‌زنند و غذایشان هضم نمی‌شود, بسیار مفید است. 🔺 این کارشناس طب اسلامی ایرانی یادآور شد: آویشن ضد نفخ است و مخصوصاً اگر همراه غذاهای رطوبتی و آبکی استفاده شود, نفخ را کاهش داده و باعث باز شدن مجاری انسدادهای داخل اعضا می‌شود, مصرف بیش از حد انواع ادویه و نمک باعث نفخ می‌شود و فرآیند هضم را مختل می‌کند. 🔹 علوی افزود: پیاز تشنگی را زیاد می‌کند, مصرف زیاد آن باعث نفخ می‌شود و آروغ و مشکلات دیگر ایجاد می‌کند که افراد باید پرهیز کنند. ﷽ ✨لطفا جهت نجات ميليونها نفر و آشناسازي مردم با نسخه‌ها وعجايب درمان آیت الله تبریزیان آیت الله ضیائی و سایر بزرگان طب اسلامی کانال را نشر دهید⬇️ http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0 📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆 ⚜یا علی⚜