✅طرز تهیه : برای تهیه سویق جو بایستی آرد جو را جداگانه و سبوس جو آسیاب شده را جداگانه تفت داد و بعد از تفت دادن مخلوط کرد و مصرف کرد. 🔴 : نسبت سبوس به آرد از نظر وزنی باید نصف باشد. در بعضی توصیه ها و صوت ها از استاد تبریزیان که به اندازه مساوی مطرح شده منظور پیمانه است که معادل وزنی آن می شود سبوس نصف آرد 🔴 2 : اگر سبوس مقداری درشت بود می شود بعد از تفت دادن دوباره آسیاب کرد و تفت داد. 💯ان شاء الله مشاوره ودرمان قطعی بیماریها👇🏻 join🔜 @SalamateMontazeran