تنوع مصرف برگ #کاسنی را بدانید:
۱-تهیه خوراک سبزیجات( اکسیر) :
برگ کاسنی + گوشت بره + روغن زرد + نمک + سرکه طبیعی یا ابلیمو > پس از تفت دادن میل کنید.
۲- تهیه ریچال کاسنی: برگ کاسنی بخارپز + ماست +گل محمدی
۳- آش کاسنی: برگ کاسنی +برگ سلق + قره قروت و ادویه نمک
۴-سالاد فرانسوی: برگ کاسنی + بیبی سلق یاکاهو + روغن زیتون + کباب گوشت پرنده + گردو و پنیر خرده شده
۵ - سالاد گرم : برگ کاسنی + تخم مرغ تفت + پیاز + نمک تفت داده و میل شود
۶-سالاد جوانه: برگ کاسنی خرد شده + جوانه گندم و عدس + سس انار
۷- تهیه دمنوش و قهوه کاسنی
۸- مصرف کنار غذا
۹-میانوعده (کبد) : برگ کاسنی + سرکنگبین
💯ان شاء الله مشاوره ودرمان قطعی بیماریها👇🏻
join🔜
@SalamateMontazeran