تنوع مصرف برگ را بدانید: ۱-تهیه خوراک سبزیجات( اکسیر) : برگ کاسنی + گوشت بره + روغن زرد + نمک + سرکه طبیعی یا ابلیمو > پس از تفت دادن میل کنید. ۲- تهیه ریچال کاسنی: برگ کاسنی بخارپز + ماست +گل محمدی ۳- آش کاسنی: برگ کاسنی +برگ سلق + قره قروت و ادویه نمک ۴-سالاد فرانسوی: برگ کاسنی + بیبی سلق یاکاهو + روغن زیتون + کباب گوشت پرنده + گردو و پنیر خرده شده ۵ - سالاد گرم : برگ کاسنی + تخم مرغ تفت + پیاز + نمک تفت داده و میل شود ۶-سالاد جوانه: برگ کاسنی خرد شده + جوانه گندم و عدس + سس انار ۷- تهیه دمنوش و قهوه کاسنی ۸- مصرف کنار غذا ۹-میانوعده (کبد) : برگ کاسنی + سرکنگبین 💯ان شاء الله مشاوره ودرمان قطعی بیماریها👇🏻 join🔜 @SalamateMontazeran