🔵چرا رب گوجه مضراست؟ 🍅۱:حداقل ۷ساعت درظروف آلومینیوم یا روی جوشیده می شود. بعلت اسیدی بودن گوجه فرنگی بطور طبیعی مقداری آلومینیوم ظرف در آن حل شده وکندی ذهن( )بهمراه می آورد. 🍅۲:به علت جوشیدن زیاد گوجه به یک غذای وغلیظی تبدیل می شود. 🍅۳:در رب های کارخانه ای وصنعتی چون بنزوات سدیم یا ایتلردیامین تترا استیک اسید اضافه می کنند لذا این مواد بشدت خون را فاسد وانواع سرطان را تولید می کنند. 💯ان شاء الله مشاوره ودرمان قطعی بیماریها👇🏻 join🔜 @SalamateMontazeran