💢💢💢🌸سکنجبین
▫️روش تهیه
- یک واحد سرکه انگور، دو واحد عسل یا شکر سرخ (یا مخلوط عسل و شکر سرخ).
🍀🌸🍀🌸
- سرکه و عسل را مخلوط کرده و ماده خوشبو مانند چوب نعناع به آن اضافه کرده و روی آتش ملایم میگذاریم تا قوام یافته و غلیظ شود.
- نصف لیوان از آن با حدود چهار لیوان آب رقیق و مصرف شود.
🔮🔮🔮🔮🔮
نکته1: درمان 70 درصد بیماری هاست.
🍀💢🍀🌸
نکته2: در طب سنتی از عرق نعناع استفاده میکنند که مورد تایید طب اسلامی نیست، فلذا چوب نعناع را موقع جوشیدن سکنجبین به آن اضافه میکنیم.
🍀🌸🍀🌸
نکته3: در صورت استفاده از عسل به آن سکنجبین عسلی میگویند.
🍀🌸🍀🌸
نکته4: در صورت اضافه کردن عنصل (نوعی پیاز صحرایی به سرکه و عسل)، سکنجبین عنصلی بدست میاید که مصرف آن بعد از حجامت در زمستان با نوعی دارو (تریاق) در پیشگیری از بهق، پیسی، لقوه و جذام موثر است.
💢🍀💢
- در روایت سفارش شده است که این شربت را بخورید مخصوصا در برخی موارد درمانی.صفرا بر است
💢🍀💢🍀
- می فرماید که این شربت از سرکه و شکر یا عسل و شکر درست می شود و چیزهایی خوشبو مانند نعناع.
💢🍀💢🍀
- در روایتی آمده سرکه عسل را فاسد میکند، باید گفت که در این روایت مراد طعم شیرین عسل است که با سرکه تغییر و مراد از بین رفتن خاصیت عسل نیست زیرا در روایات دیگر دستور به ترکیب سرکه و عسل دادهشده.
🍀💢🍀💢🍀
- شاید گفته شود که حرارت خاصیت عسل را از بین میبرد ولی با توجه به روایات در بسیاری از داروها عسل جوشانده میشود و درعینحال خاصیت هم دارد، مانند داروی حضرت محمد (ص) یا داروی شافیه.
🍀🍀🍀🍀🍀
✨لطفا جهت نجات ميليونها نفر و آشناسازي مردم با نسخهها وعجايب درمان آیت الله تبریزیان آیت الله ضیائی و سایر بزرگان طب اسلامی کانال را نشر دهید⬇️
http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0
📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆
⚜یا علی⚜