👈 فوائد شگفت انگیز پیش از مصرف در آب رو دست کم نگیرید هنگامی که بادام در آب (جوشانده ولرم شده)خسیانده می‌شود، نوعی مهار کننده آنزیم از پوست آن آزاد می‌شود که در اصل وسیله‌ای است در محافظت از دانه تا زمانی که رطوبت را به منظور جوانه زنی به خود جذب کند! 👈🏻 این مهار کننده به دسترسی بهتر مواد موجود در بادام کمک کرده و آنها را آسانتر می‌سازد ! 👈 جالبه بدونید تمامی فوائد سلامتی بخش موجود در بادام تنها زمانی به طور مطلوب عاید شما خواهد شد که ابتدا آن را در آب فاتر خیسانده و سپس مصرف کنید. join🔜 @salamatemontazeran 🚫کپی‌بدون‌ذکرمنـبـع‌جـایـزنـیــســـت