🔵 🍶 ✅آویشن: گرم و خشک ✅اکلیل کوهی: گرم و خشک ✅بادیان رومی(رازیانه): گرم و خشک ✅برگ بو: گرم و خشک ✅پونه کوهی: گرم و خشک ✅جوز هندی: گرم و خشک ✅خردل: گرم و خیلی خشک ✅دارچین: گرم و خشک ✅فلفل قرمز: خیلی گرم و خشک ✅زردچوبه: گرم و خشک ✅زعفران: گرم و خشک ✅زنجبیل: خیلی گرم و خشک ✅زنیان: گرم و خشک ✅زیره سبز: خیلی گرم و خشک ✅زیره سیاه: خیلی گرم و خشک ✅فلفل سیاه: خیلی گرم و خشک ✅سماق: سرد و خشک ✅هل: گرم و خیلی خشک ✅میخک: خیلی گرم و خشک ✅گلپر: گرم و خشک ✅سیاهدانه: گرم و خشک ✅انیسون: گرم و خشک 🔹پایگاه ترویج طب اسلامی http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0 📌لطفا مطالب با لینک ارسال شود👆