🪶قابل توجه کسانی که معده ضعیفی در هضم غذا دارند. عوامل هضم کننده غذا در طب اسلامی به این شرح می باشد: 🧶 آب سرد امام رضا علیه السلام فرمودند: آب سرد غذا را هضم کرده و باقیمانده ای را که در سر معده هست ، ذوب می کند. >> نکته: مصرف آب بعد گوشت و غذای چرب بهتر است با تاخیر انجام شود. 🧶 انار امام صادق علیه السلام فرمودند: بر شما باد انار ، زیرا هیچ گرسنه ای آن را نمی خورد ، مگر این که برایش کافی است و هیچ سیری آن را نمی خورد ، مگر این که غذا را برایش گوارا و هضم می سازد.  انار به همراه پیه آن امام صادق علیه السلام فرمودند: انار شیرین را با پیه آن بخور ؛ زیرا معده را کاملا پاک کرده ، بدگواری را درمان می کند ، غذا را هضم می سازد و در بدن تسبیح می گوید. ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌸‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━🍏━┓   🆔 @SalamatkadeMahsan ┗━🍏━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌸‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛ 🧶گلابی امام صادق علیه السلام فرمودند: گلابی ، معده را دباغی و تقویت می کند و مانند به است ، خوردنش روی غذا مفیدتر است تا ناشتا. و هر کس احساس سنگینی می کند ، از آن بخورد. 🧶 آویشن و سیاه دانه و زنیان در مورد پیامبر صل الله علیه و اله وارد شده ، قبل از میل مواد سفیده دار یا غذایی سنگین این سه را با هم آسیاب مینمودند ، آردش را با نمک نیم کوفته همراه می کردند و غذایشان را با آن شروع می کردند و می فرمودند وقتی این دارو را می خورم ، ترسی ندارم که چه چیزی خورده باشم. >> نکته: آویشن دو برابر بقیه استفاده می شود. ┏━━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌸‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━🍏━┓   🆔 @SalamatkadeMahsan ┗━🍏━━🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌸‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🍃‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌━━━┛