🌸🍃
🍃
🔖
باید و نبایدهای غذایی در سرماخوردگی
🥣 با اولین علایم
#سرماخوردگی، پرخوری را کنار بگذارید!
🥣 تا درمان کامل سرماخوردگی از مصرف غذاهای سنگین، چرب، تند و ترش،
#ماست،
#بستنی و خوراکی های خیلی
#سرد خودداری کنید.
🥣 در صورت داشتن
#تب، از مصرف
#شیر،
#گوشت قرمز و
#میوه های آبدار پرهیز کنید.
🥣 بهترین غذا در چند روز ابتدای آبریزش
#رقیق،
#سوپ #جو است. هر زمان که احساس گرسنگی یا ضعف کردید یک پیاله از این سوپ را بخورید.
🥣 سوپ سرماخوردگی را با مرغ،
#جو پرک،
#هویج، سبزی تازه
#جعفری و
#گشنیز تهیه و با
#لیمو ترش تازه میل کنید. در این سوپ، رشته، قارچ، ذرت، شیر یا خامه نریزید.
🖋 دکتر فاطمه مرادی (متخصص طب ایرانی)
♦️
لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🌸🍃
🆔 @golavishecom | گل آویشه