#پیراشکیبایهطعموشکلمتفاوت
بعد به قالب دونات یا دوتا قالب گرد کوچیک و بزرگ نیاز داریم که خمیر رو مثل ویدیو قالب بزنید
نصف خمیر سوراخ دار باشه
حالا تیکه خمیر های سوراخ دار رو روی خمیرهای صاف که خیلی کم خیس کردید بزارید
همه خمیر رو به همین روش آماده کنید و بعد روشو بپوشونید و یک ساعتی بهش استراحت بدید تا حجم بگیره
بعد باید بزارید با روغن فراوان و داغ بپزن و با حرارت متوسطِ رو به کم دو طرفش طلایی بشه
بعد بزارید رو یه دستمال و روغن اضافش رو بگیرید و به شکر اغشتش کنید
شما میتونید داخل فرورفتیگش رو با شکلات ، انواع مربا یا عسل پر کنید.
خب دیگه پیراشکی شما آمادست
واقعا که عالی میشه حتما درست کنید و ازش لذت ببرید.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[
@SampleChef 👩🍳