فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲لیوان آرد:۲ق غ. شکر،۱ق غ مخمر فوری،۱ق غ. وانیل،۱/۴ق م نمک،۱ق غ کره،مقداری آب اضافه کنید. همه مواد رو باهمدیگه ترکیب کنید.میزان آب به کیفیت آردتون بستگی داره.خمیر به دست اومده باید نرم ویکدست باشه.روی خمیر سلفون بکشید اجازه بدید حجم خمیر دو برابر بشه.خمیر روبه3قسمت تقسیم کنید.خمیر رو پهن کنیداون رو به ۸قسمت تقسیم کنید.۲۰ دقیقه بهش استراحت بدید.بعد از این مدت خمیرها رو با حرارت متوسط درون روغن سرخ کنید.پیراشکی ها رو آغشته به شکر کنید.ویا با شکلات ذوب شده تزئین کنید ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳