🍝 آب هویج ۲ و نیم لیوان آب سرد:نصف لیوان پودر ژلاتین :۲ قاشق غذاخوری شکر :۳ قاشق غذاخوری بستنی وانیلی یا زعفرانی: ۱ لیوان 🔸اول پودر ژلاتین رو با اب سرد روی بخار کتری بزارید که شفاف بشه و شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید بزارید شکر حل بشه .حالا اب هویج و بستنی رو با هم میکس کنید و ژلاتین و که کمی از حرارت افتاد رو بهش اضافه کرده هم بزنید و داخل قالب ریخته و بزارید یخچال تا حدود ۴ ساعت که خوب ببنده ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳