نان لواش تازه و نرم : ۸ تکه
گوشت چرخکرده : ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه : ۲ عدد متوسط
قارچ : ۲۰۰ گرم
ذرت : ۲۰۰ گرم
فلفل و نمک و زردچوبه : به میزان لازم
پنیر پیتزا : ۵۰۰ گرم
سس کچاپ: ۵ ق غ
خب چجوری درست کنیم؟ 👩🍳
🔴اول از همه باید مواد میانی رو درست کنیم ، اول گوشت چرخ کرده رو همراه کمی فلفل تفت دادم و رنگ گوشت که عوض شد قارچ رو اضافه میکنیم و بعد هم فلفل دلمه و نمک و زردچوبه و ذرتو باهم تفت میدیم ، من ۱ ق رب گوجه هم زدم
🟠 نون لواش رو میذاریم و کمی از مواد داخلش میریزیم و پنیر پیتزا هم میریزیم روش و لقمه میکنیم و داخل تابه میچینیم و سطح لقمه ها رو با سس کچاپ روما میکنیم و در آخرم پنیر پیتزا میریزیم روش و در تابه رو میذاریم و روی شعله ملایم به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار میدیم تا پنیر پیتزا آب بشه
❗بازم تاکید میکنم نون لواش باید تازه باشه تا نشکنه و خرد نشه و قشنگ لقمه ای بشه
❗اگه دوست داشته باشید داخل فر هم میتونید درست کنید
❗چه در تابه چه در فر در حدی قرار بدید که پنیر آب بشه اگه حرارت زیاد باشه یا زیاد بمونه نون خیلی خشک میشه
🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[
@SampleChef 👩🍳
✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦