فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان لواش تازه و نرم : ۸ تکه گوشت چرخکرده : ۲۰۰ گرم فلفل دلمه : ۲ عدد متوسط قارچ : ۲۰۰ گرم ذرت : ۲۰۰ گرم فلفل و نمک و زردچوبه : به میزان لازم پنیر پیتزا : ۵۰۰ گرم سس کچاپ: ۵ ق غ خب چجوری درست کنیم؟ 👩‍🍳 🔴اول از همه باید مواد میانی رو درست کنیم ، اول گوشت چرخ کرده رو همراه کمی فلفل تفت دادم و رنگ گوشت که عوض شد قارچ رو اضافه میکنیم و بعد هم فلفل دلمه و نمک و زردچوبه و ذرتو باهم تفت میدیم ، من ۱ ق رب گوجه هم زدم 🟠 نون لواش رو میذاریم و کمی از مواد داخلش میریزیم و پنیر پیتزا هم میریزیم روش و لقمه میکنیم و داخل تابه میچینیم و سطح لقمه ها رو با سس کچاپ روما میکنیم و در آخرم پنیر پیتزا میریزیم روش و در تابه رو میذاریم و روی شعله ملایم به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار میدیم تا پنیر پیتزا آب بشه ❗بازم تاکید میکنم نون لواش باید تازه باشه تا نشکنه و خرد نشه و قشنگ لقمه ای بشه ❗اگه دوست داشته باشید داخل فر هم میتونید درست کنید ❗چه در تابه چه در فر در حدی قرار بدید که پنیر آب بشه اگه حرارت زیاد باشه یا زیاد بمونه نون خیلی خشک میشه 🎂✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳 ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦