#رولت
بیسکوییت پتی بور ۲ بسته
شیر ۲/۳ پیمانه
شکلات بن ماری ۱٠٠ گرم
خامه صبحانه۲٠٠ گرم
پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه
پودر قند ۲ قاشق غذاخوری
بیسکویت رو پودر میکنیم با شیر و شکلات ترکیب میکنیم تا خمیری بشه👌 بعد روی نایلون با وردنه صافش میکنیم. خامه و پودر نارگیل و پودر قند رو با هم مخلوط و روی سطح خمیر بیسکویت پهن میکنیم با نایلون رولش میکنیم و برای یکساعت میزاریم یخچال تا خودشو بگیره و در آخر به دلخواه تزئین میکنیم و برش میزنیم
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[
@SampleChef 👩🍳