7.78M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
بیسکوییت پتی بور ۲ بسته شیر ۲/۳ پیمانه شکلات بن ماری ۱٠٠ گرم خامه صبحانه۲٠٠ گرم پودر نارگیل ۱/۲ پیمانه پودر قند ۲ قاشق غذاخوری بیسکویت رو پودر میکنیم با شیر و شکلات ترکیب میکنیم تا خمیری بشه👌 بعد روی نایلون با وردنه صافش میکنیم. خامه و پودر نارگیل و پودر قند رو با هم مخلوط و روی سطح خمیر بیسکویت پهن میکنیم با نایلون رولش میکنیم و برای یکساعت میزاریم یخچال تا خودشو بگیره و در آخر به دلخواه تزئین میکنیم و برش میزنیم ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳