9.3M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
بادمجان ۵ عدد🍆 سیب زمینی ۱ عدد🥔 پیاز ۱ عدد🧅 سیر ۳ عدد🧄 تخم مرغ ۱ عدد🥚 نمک، زردچوبه، پودرسیر، آویشن، فلفل سیاه و پودرسوخاری به مقدار دلخواه ابتدا بادمجونا رو کبابی میکنیم پوستشونو میگیریم و ساطوری میکنیم، سیب زمینی، پیاز و سیر هم رنده میکنیم و با تخم مرغ و ادویه ها به بادمجونا اضافه میکنیم خوب مخلوط کرده و در روغن سرخ میکنیم برای اینکه روغن اضافه اش خارج بشه روی دستمال کاغذی قرار بدید تا روغنش کشیده بشه👌 نوش جان ✍️پی نوشت: من از بادمجون با دونه استفاده کردم که توی کتلت خودشو نشون بده و متفاوت بشه، شما میتونید از بادمجون بدون دونه استفاده کنید😍 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳