رولت_خامه_ای_طرحدار
120 گرم آرد
4عدد تخم مرغ
120 گرم شکر
2ق آب جوش
1 ونیم ق عسل
1/3 ق چ وانیل
1/4 ق چ بکینگ پودر
اول از همه بکینگ پودر و آرد رو با هم مخلوط کنید و 3بار الک کنید و کنار بزارین. زرده و سفیده های تخم مرغ رو از هم جدا کرده، سفیده ها رو با دور تند همزن می زنیم ونصف مقدار شکر رو کم کم به سفیده ها اضافه کرده و هم میزنیم تا فرم بگیره و داخل یخچال میزاریم.
زرده ها رو به همراه وانیل و مابقی شکر حدود 4 دقیقه هم زده تا کرمی و کشدار بشه. آب جوش و
عسل رو به ترتیب اضافه کرده و هرکدام رو هم زده تا با مواد مخلوط بشه. حالا مخلوط آرد و سفیده هامون رو طی 3 مرحله یکی درمیون به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی و خیلی آروم هم می زنیم. کف سینی فر(30 در40) کاغذ روغنی پهن کرده به کمک شکلات آب کرده طرح توت فرنگی زده، یکم که خودش رو گرفت مواد رو آروم داخل سینی ریخته و با پالت صاف میکنیم و چندبار روی سطح کار می کوبیم و
داخل فر از قبل گرم شده با دمای 190 به مدت 10 تا 12 دقیقه میزاریم. بعد از پخت سریع روی سینی رو با پارچه به مدت 10 دقیقه پوشونده، و سپس به کمک چاقو رولت رو از کناره ها جدا کرده و روی همون پارچه برمی گردونیم. کناره هاشو که خشک شده جدا کرده، به کمک همون پارچه رول کرده ونیم ساعت داخل یخچال میزاریم، بعد از نیم ساعت رولت رو باز کرده، روی اونو خامه فرم گرفته و یه ردیف توت فرنگی گذاشته و رول می کنیم و به مدت حداقل 2 ساعت داخل یخچال میزاریم.
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[
@SampleChef 👩🍳