9.23M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
زردالو رو بشورید و هسته شو جدا کنید به ازای یک کیلو زردالو ۷۰۰تا۸۰۰گرم شکر ریخته و شب تا صب تو یخچال بهش استراحت بدید بعد بزارید رو حرارت تا بپزه حدودا ۴۰دقیقه با حرارت متوسط ، موقع پخت کف روشم مرتب بردارید تا شربت کدر و بد رنگ نشه بعد از ابکش رد کنید تا رگه هاش و پوستش جدا شه خنک ک شد داخل بطری ریخته برای هر لیوان دو تا سه قاشق از شربت ریخته روش یخ تخم شربتی و اب ریخته و هم بزنید یکدست شه این شربت داخل فریزر تا یکسال ماندگاری داره و بهتره تو فریزر نگهداری شه تا به مرور کپک نزنه و خراب نشه ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳