12.65M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
شکر ۲لیوان آب ۱لیوان گلاب یک سوم لیوان زعفران دم شده یک ق غ هویج پخته شده متوسط۳ عدد تخم مرغ ۴عدد پودر دارچین و پودر هل یک ق م ماست ۴ ق غ زعفران دم شده دو ق غ آرد ۵ ق غ بکینگ پودر ۱ ق غ شکر آب زعفران میجوشونیم بعد ۵دقیقه گلاب رو اضافه میکنیم مجدد ۵دقیقه دیگه جوشید خاموش میکنیم. میذاریم تو دمای محیط خنک بشه. برای خاگینه:هویج هارو آب پز و رنده میکنیم. تخم مرغ و پودر دارچین و پودر هل رو باهم تا وقتی کف کنه و کمرنگ بشه میزنیم. ماست رو اضافه کرده و در حد کم هم میزنیم ، هویج رنده شده پخته زعفران و آرد رو الک میکنیم، در حد خیلی کم هم میزنیم . قالب رو از قبل با کره چرب میکنیم و مواد رو داخلش میریزیم و در فر ۱۸۰درجه بندت ۳۰دقیقه ، تا وقتی بپزه میذاریم، میتونید با فرو کردن چاقو اگر مواد نچسبید یعنی پخته، تست کنید .زمان پخت به به قالب بستگی داره که مرتفع باشه یا مث قالب من مسطح .. بعد پخت میذاریم از داغی اولیه بیفته و کمی با چنگال سوراخ برای جذب شهد ایجاد میکنیم، شهد رو میریزیم و اضافی شهد رو برمیداریم ، اجازه میدیم یکم بمونه شهد رو بخودش جذب کنه.. این خاگینه خوش بافت و خوشمزه اس ✨😋 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳