کیک پرتقالی 🥧🍊
🔸️ آرد ۲ پ
🔸️ تخم مرغ 4
🔸️ شکر ۱ پ
🔸️ آب پرتقال یک پ
🔸️ روغن دو سوم پ
🔸️ بکینگ پودر دو ق چ
🔸️ وانیل یک ق چ
🔸️ رنده پوست نارنجی پرتقال یک ق چ
🔸️ پودر کاکائو نصف ق چ
🍊 فر رو با دمای ۱۸۰ درجه فر گازی و ۱۷۰ فر برقی گرم کنید.
تخم مرغ و شکر و وانیل و رنده پوست پرتقال رو با همزن برقی حدود ۷ دقیقه هم بزنید تا حجیم و کشدار و رنگش روشن بشه.
بعد آب پرتقال و روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید .
در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک و اضافه و مخلوط کنید در حد مخلوط شدن نه بیشتر ..
یک سوم پیمانه از مایه کیک رو توی یک کاسه بریزید ، پودر کاکائو رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه ( دو تا قاشق غ شیر بهش اضافه کنید تا مایه کاکائویی مثل من ته نشین نشه توی کیکتون 🫢). بعد درون قیف یکبار مصرف بریزید.
قالب مستطیلی پیرکس یا هر قالبی که سایزش تقریبا ۳۰ در ۲۰ رو کاغذ روغنی بندازین . اگر هم گرد استفاده کردین ۲۲ یا ۲۳ سانت باشه.
مایه ی کیک رو درون قالب بریزید ، مواد کاکائویی رو طبق ویدئو روی کیک بریزید و با سیخ چوبی بهش شکل بدین .
قالب رو در فر به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدین تا روی کیک طلایی و پخته بشه
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[
@SampleChef 👩🍳