فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک پرتقالی 🥧🍊 🔸️ آرد ۲ پ 🔸️ تخم مرغ 4 🔸️ شکر ۱ پ 🔸️ آب پرتقال یک پ 🔸️ روغن دو سوم پ 🔸️ بکینگ پودر دو ق چ 🔸️ وانیل یک ق چ 🔸️ رنده پوست نارنجی پرتقال یک ق چ 🔸️ پودر کاکائو نصف ق چ 🍊 فر رو با دمای ۱۸۰ درجه فر گازی و ۱۷۰ فر برقی گرم کنید. تخم مرغ و شکر و وانیل و رنده پوست پرتقال رو با همزن برقی حدود ۷ دقیقه هم‌ بزنید تا حجیم و کشدار و رنگش روشن بشه. بعد آب پرتقال و روغن رو اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید . در آخر مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک و اضافه و مخلوط کنید در حد مخلوط شدن نه بیشتر .. یک سوم پیمانه از مایه کیک رو توی یک کاسه بریزید ، پودر کاکائو رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه ( دو تا قاشق غ شیر بهش اضافه کنید تا مایه کاکائویی مثل من ته نشین نشه توی کیکتون 🫢). بعد درون قیف یکبار مصرف بریزید. قالب مستطیلی پیرکس یا هر قالبی که سایزش تقریبا ۳۰ در ۲۰ رو کاغذ روغنی بندازین . اگر هم گرد استفاده کردین ۲۲ یا ۲۳ سانت باشه. مایه ی کیک رو درون قالب بریزید ، مواد کاکائویی رو طبق ویدئو روی کیک بریزید و با سیخ چوبی بهش شکل بدین . قالب رو در فر به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدین تا روی کیک طلایی و پخته بشه ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳