شیرینی اتریشی 💛🌿
شیرینی اتریشی گرچه جزو شیرینی های خشکه ولی بافتی ترد داره و بسیار خوشمزست. درست کردنش هم خیلی راحته و ماندگاریش
بالاست😇
مواد لازم
کره مارگارین نرم ۲۰۰ گرم
آرد یک و نیم لیوان
وانیل یک چهارم ق چ
نمک یک پنس
پودر قند نصف لیوان
زرده تخم مرغ ۴ عدد
شکلات مایع برای تزیٔین
خرده مغزیجات
آرد و نمک را با هم الک میکنیم کره نرم شده با پودر قند مخلوط و ۴ دقیقه با همزن میزنیم تا سفید بشه زرده هارا با وانیل مخلوط کرده و به مواد قبلی اضافه میکنیم و با دور کند مخلوط میکنیم آرد را هم در آخر اضافه میکنیم و یک خمیر نرم درست میشه خمیر را داخل قیف ماسوره شیاردار گذاشته و روی سینی کاغذ انداخته شده میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰درجه به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد و بعد از خنک شدن یک طرف آن را در شکلات مایع زده و با مغزیجات تزئین کنید
نکته: خمیر را با دست ورز ندین چون کره داره خراب میشه
مایع شیرینی را قبل از فر در یخچال قرار دهید
#شیرینی_اتریشی #شیرینی_خشک
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[
@SampleChef 👩🍳