🥣کیک پوند🍞🍞 🧁مواد لازم🧁 1/2 1 پیمانه آرد 1 پیمانه شکر 230 گرم کره 3 عدد تخم مرغ 3 عدد زرده تخم مرغ 1 ق چ نمک 1 ق چ وانیل 🍞🍭🍞 🍭🍭🍭 🥧طرز تهیه🥧 ابتدا قالب‌تان را چرب کرده، آردپاشی نمایید. فر را هم با دمای 175 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا داغ شود. ابتدا زرده تخم مرغ، تخم مرغ نمک و وانیل را با چنگال می‌زنیم تا هم بخورد و یکدست شود. کره هم دمای محیط را با همزن برقی می‌زنیم تا کمی نرم شود، بعد شکر را اضافه می‌کنیم و خوب می‌زنیم تا شکر در کره حل شود (بین 8 تا 10 دقیقه) و رنگ مواد روشن شده و حالت خامه‌ای پیدا کند. حالا کم کم مایه تخم مرغ را اضافه می‌کنیم در حالی که همچنان با همزن هم می‌زنیم. (اگر نمی‌توانید همزمان انجام دهید مایه تخم مرغ را در سه قسمت اضافه کنید و بعد از هر بار خوب هم بزنید) بعد از اینکه تخم مرغ کاملاً هم خورد آرد را قاشق قاشق اضافه کنید و با دور کند همزن برقی هم بزنید تا کاملاً مخلوط شود. مایه کیک را داخل قالب بریزید و قالب را برای 45 دقیقه تا 1 ساعت در طبقه وسط فر قرار دهید. کیک را با استفاده از فرو کردن یک سیخ چوبی در عمیق‌ترین بخشش چک کنید. ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳