سلام دوستان همراه
يه بوراني خوشرنگ وخوشمزه دارم براتون
بوراني ماست ولبو 🍧 الان كه فصل لبو يا همون (چغندر)هستش خوبه بهترين استفاده رو ازش بكنيم همينطور كه همتون ميدونيد ازخواص زيادي برخوردار هست 😊
لبو + ماست + سیر یا پودر سیر + نمک + فلفل وگردو
طرز تهیه : لبوها را پوست بکنید و بشوئید سپس با مقداری آب بپزید تا لبوها نرم شوند ( آب لبوها باید تمام شود ) ، لبوهای پخته را رنده کنید یا ریز خرد كنيد
داخل کاسه ماست را با لبوهای پخته رنده شده ، مقداری پودر سیر یا سیر رنده شده ، نمک و فلفل وگردو خرد شده مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود سپس سرو کنیدوتزيين كنيد .
مقدار رنگ بورانی سلیقه ای میباشد ، هرچه ماست بیشتر باشد رنگ بورانی روشن تر میشود و هرچه لبو بیشتر باشد رنگ بورانی تیره تر میشود.
همچنین میتوانید بجای پودر سیر از وانیل و بجای نمک و فلفل از مقداری شکر استفاده کنید ، كه دراين صورت به جاي دسر استفاده ميشود ماست هرچه پر چرب تر باشد بورانی شما لذیذ تر میشود.
اميدوارم درست كنيد ولذت ببريد 😊😋🍧
▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬
🍰͜͡❥••[
@SampleChef 👩🍳