سلام دوستان همراه يه بوراني خوشرنگ وخوشمزه دارم براتون بوراني ماست ولبو 🍧 الان كه فصل لبو يا همون (چغندر)هستش خوبه بهترين استفاده رو ازش بكنيم همينطور كه همتون ميدونيد ازخواص زيادي برخوردار هست 😊 لبو + ماست + سیر یا پودر سیر + نمک + فلفل وگردو طرز تهیه : لبوها را پوست بکنید و بشوئید سپس با مقداری آب بپزید تا لبوها نرم شوند ( آب لبوها باید تمام شود ) ، لبوهای پخته را رنده کنید یا ریز خرد كنيد داخل کاسه ماست را با لبوهای پخته رنده شده ، مقداری پودر سیر یا سیر رنده شده ، نمک و فلفل وگردو خرد شده مخلوط کنید و داخل یخچال قرار دهید تا خوب خنک شود سپس سرو کنیدوتزيين كنيد . مقدار رنگ بورانی سلیقه ای میباشد ، هرچه ماست بیشتر باشد رنگ بورانی روشن تر میشود و هرچه لبو بیشتر باشد رنگ بورانی تیره تر میشود. همچنین میتوانید بجای پودر سیر از وانیل و بجای نمک و فلفل از مقداری شکر استفاده کنید ، كه دراين صورت به جاي دسر استفاده ميشود ماست هرچه پر چرب تر باشد بورانی شما لذیذ تر میشود. اميدوارم درست كنيد ولذت ببريد 😊😋🍧 ▬▭▬▭▬▭▬▭▬▭▬ 🍰͜͡❥••[ @SampleChef 👩‍🍳