♦️از اواسط شهريور تا اواخر آذر، فصل حساسيت پاييزه برای كسانی ست كه آلرژی دارند! 🔹در اين بازه  باید از مصرف میوه‌های حساسیت‌زا مانند خربزه، انگور، کیوی و غذاهای سرخ كردنی پرهیز کرد. 🔹میوه‌های انرژی‌زا مثل موز و میوه‌های گرم‌تر نظیر انبه و میوه‌های حاوی ویتامین C مانند مرکبات، سیب و خشكبار مانند خرما و نيز عسل برای پیشگیری از سرماخوردگی توصیه می‌شود. 🔹استفاده از قرص های ضدحساسيت مانند آپوسيتريزين و اسپری بينی نازوفلو با مشورت پزشك نيز بسيار مناسب است. کانال اخبار بخش سراب میمه @Sarabemeimeh