🔰پویش ملی تغذیه سالم ( ۱۷ الی ۳۰ آذر۱۴۰۳) 🔸شنبه 1403/9/24: روغن سرخ کردنی بهترین روغن برای سرخ کردن 🧐روغن سرخ کردنی و مایع (پخت و پز) به لحاظ ظاهری با یکدیگر تفاوتی ندارند اما این دو روغن در میزان اشباع، نقطه دود و پایداری با یکدیگر تفاوت دارند.  📎روغن های سرخ کردنی دارای مقاومت بیشتری در برابر حرارت و گرما هستند (مناسب برای تفت دادن یا سرخ کردن انواع ماهی، گوشت، پیاز و …) این مقاومت بالا سبب می شود تا زمان بیشتری بتوانیم از روغن های سرخ کردنی استفاده کنیم و در اصطلاح نقطه دود آن ها بالاتر است. 📎 روغن های پخت و پز برای استفاده هایی نظیر تهیه انواع سالاد، طبخ غذاهایی که مدت زمان طولانی برای سرخ کردن آن ها لازم نیست مانند نیمرو، انواع برنج و ماکارونی و … مناسب هستند. 👌لذا بهترین روغن برای سرخ کردن روغن سرخ کردنی است. ✍روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان سرایان @Sarayan_News