🔺توصیه های بهداشتی درخصوص ایمنی مواد غذایی(بخصوص در زمان مسافرت ):
1⃣در زمانی که قصد مسافرت دارید احتمالا" بدلیل تعجیل جهت حرکت ، ممکن است در تهیه غذا کوتاهی کنید. اما هر چقدر هم عجله داشتید، سعی کنید غذا را به شکل کامل بپزید.زیرا اگر غذا( به ویژه گوشت ها)بطور کامل پخته نشوند، احتمال فساد آنها افزایش می یابد.
2⃣ از خرید و مصرف غذا در رستوران ها واغذیه فروشی هایی که اصول بهداشتی را رعایت نمی کنند ،جدا" خودداری نمائید.
3⃣از مصرف سالاد الویه به دلیل خام بودن مواد اولیه موجود در سس مایونز مانند تخم مرغ و... همچنین عدم نظارت بر چگونگی تهیه سالاد الویه (زیرا به صورت دستی تهیه می شود)در رستورانها ی غیر معتبر بین راهی جدا" خودداری کنید.
4⃣از خرید ومصرف مواد غذایی از قبیل آب میوه ، آب زرشک ، ساندویج ، دل وجگر وامثالهم که توسط فروشنده های دوره گرد عرضه می گرددخودداری کنید.
👌با ما همراه باشید
👈ادامه دارد....
┅═❁✥❁🇮🇷❁✥❁═┅
✍روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان
@Sarayan_News