بخشدار آیسک؛ 💢نظارت بر زنجیره تولید گوشت قرمز با حساسیت اعمال شود بخشدار آیسک با اشاره شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در برخی از نقاط کشور گفت: نظارت بر زنجیره تولید گوشت قرمز با حساسیت اعمال تا از رخدادهای ناخوشایند احتمالی جلوگیری شود. به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان سرایان، " محمد رسول ابراهیمی" در جلسه تنظیم بازار شهرستان با بیان این مطلب افزود: روند افزایش دما سبب می شود فعالیت کنه ها بیشتر شود که این موضوع خطر جدی برای انتقال بیماری به جمعیت انسانی و تهدیدی برای سلامت مردم است. وی بر رعایت ضوابط بهداشتی قرنطینه در زنجیره تولید از دوره پرورش دام تا ذبح دام در کشتارگاه و عرضه گوشت قرمز تاکید کرد و خاطرنشان ساخت: در استان هایی که این بیماری همراه با تلفات انسانی مشاهده شده، هجمه و بار روانی بر جامعه وارد کرده است. بخشدار آیسک از تولیدکنندگان خواست ضمن سمپاشی دوره ای دام ها، از کشتار غیرمجاز دام و عرضه گوشت خارج از چرخه نظارت دامپزشکی خودداری کنند. 💠روابط عمومی فرمانداری شهرستان سرایان @Sarayan_News