⭕️
مساله بی حجابی و مواجهه با آن
♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️♻️
✅ برای مواجهه با مسائل پیچیده جامعه باید به ابعاد و لایه های مختلف آن از جمله ابعاد شناختی فرهنگی، امنیتی و انتظامی، اقتصادی ، اجتماعی و نیز ابعاد ایجابی و سلبی آن توجه کرد.
✅ امروزه پدیده بی حجابی در جامعه ما، امری چند وجهی و چند بعدی است. در آسیب شناسی دلایل بی حجابی در کشور ما، طیف هایی از افراد بی حجاب مشکل آنها شناختی و ادراکی است. بخشی از جامعه تحت تاثیر القائات دشمن اند و بخشی نیز در صدد دیده شدن و خودنمایی و امثال آن می باشند.
✅ بر این اساس، در شرایط فعلی مواجهه با بی حجابی صرفا نباید امنیتی و انتظامی باشد. از سوی دیگر صرفا هم نباید تبیینی و فرهنگی باشد، و یا صرفا نباید ادعا کرد با رفع مشکلات اقتصادی کشور، معضل بی حجابی حل خواهد شدبلکه باید مواجهه ای ترکیبی با پدیده بی حجابی در کشور داشت.
✅ از سویی دیگر مشکل حجاب صرفا از سوی دولت و دستگاههای اجرایی و قضایی قابل حل نیست، بلکه باید این مواجهه به حرکت عمومی احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر و جهاد تبیین همه اقشار، نخبگان، جوانان و آحاد ملت گردد و همه مردم احساس تکلیف همگانی نمایند.
✅بنابراین قوای نظام شامل مجلس و دولت و دستگاه قضایی در اسرع وقت باید با تهیه طرح جدید و قانون جامع و تقسیم کار دقیق بین دسنگاه ها، نخبگان، تشکل های مردمی، فعالانه برای مواجهه همه جانبه و ترکیبی با این پدیده ضداسلامی بسیج گردند، تا جامعه و نظام اسلامی از پیامدهای خطرناک این پدیده شوم ایمن گردد.
✍️ دکتر رمضان شعبانی سارویی
14 فروردین 1402
12 ماه مبارک رمضان
https://eitaa.com/Shabaniesarouie