❌ به داد خانواده های نیروهای مسلح برسید.
🔹 در تعطیلات عید نوروز به صورت اتفاقی در منزل میزبانی فیش حقوقی او را دیدم. برایم قابل باور نبود که یک سرهنگ سپاه با جایگاه سرداری و مسئولیت مهم فرمانده یک شهرستان بزرگ، حدود ۱۲ میلیون تومان حقوق می گیرد که با کسورات و قسط هایی که داشت به ۶ میلیون می رسید.
🔸 هرچند که جای شوخی فیش دوم و کنایه مزایای حضور در سپاه را به او زدم، اما تاسف خوردم که چرا باید حقوق یک فرمانده ارشد نظامی به اندازه کارگر روزمزد کنار خیابان باشد.
🔹تاسف بیشتر آنکه قبل از تعطیلات فیش حقوقی یک کارمند شهرداری را با ۲۰ میلیون تومان دریافتی دیده بودم.
🔸خودمان را جای خانواده نظامیان بگذاریم. کسانی که به آنها می گویند گارد آهنین ایران اسلامی که بیشترین دشنام ها و تهمت زدن ها برای آنهاست. آنها در کوران همه مسائل امنیتی و اجتماعی کشور، دور از خانواده پیشقدم دیگران هستند.
🔹یادم می آید تحقیقاتی را میخواندم که عمده همسران نیروهای نظامی از شغل همسرشان ناراضی بوده و فرزندان آنها علاقهای به عضویت در نیروهای نظامی نداشته و متاسفانه عدهای از آنها به خاطر شرایط شغلی و اقتصادی پدرانشان به یک حس منفی نسبت به سازمان های نظامی رسیده اند.
🔸 مطمئناً قطع ارتباط خانوادگی این دوست ما با باجناق خویش نیز که یه مدیر مالی در شرکتی نفتی است، به این علت بود که شیوه زندگی و مخارج آنها باعث افزایش توقعات و تنش درون خانواده شده بود و چاره ای جز قطع رابطه برای کاهش حسرت ها و حسادت ها نبود.
🔹 و یادم می آید دوستی درون گزینش نیروهای نظامی که می گفت داوطلبانان استخدام بسیار کم شده و آن معدود افرادی هم که داوطلب می شوند، به ندرت از غربال استعلامات و مصاحبه های استخدامی خارج می شوند و این ممکن است باعث یک مشکل در ادامه کار نیروهای نظامی کشور گردد.
🔸 مطمئناً نیروهای شاغل نظامی با ایمان خود مشغول خدمت هستند اما فراموش نکنیم که عدم توجه به معیشت آنان و تامین نیازهای خانواده بزرگشان، پاشنه آشیل این دژ مستحکم نظام بوده که می تواند آسیب های فراوانی را نصیب کشوری کند.
🔹 باید به سرعت برای این مشکل چاره ای اندیشید که مطمئناً، چون اینان نمیتوانند مانند دیگر حقوق بگیران به اعتراض پرداخته و طالب حقوق خود باشند و این سبب یک نارضایتی درونی در خانواده ها خواهد شد.
✍️ سید محسن هاشمی