راز حلوای هویج نارنجی و لطیف😍
چندتا نکته مهم داره اول اینکه آرد رو بیشتر از ۱۰ دقیقه تفت ندین وگرنه رنگش تیره میشه ، ذتا وقتی کره و روغن رو اضافه میکنید بازم ۵ الی ۱۰ دقیقه دیگه تفت میخوره پس نگران نباشید اصلا مزه خامی نمیده.
دومین نکته استفاده از کره هستش که خیلی حلواتون رو لطیف تر و خوشمزه تر میکنه ، بقیه موارد تو ویدیو مشخصه♥️
هویچ ۱ کیلو
آرد سفید قنادی ۲ پیمانه
کره ۵۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
آب ۱ پیمانه
زعفرون هرچی بیشتر بهتر
شکر ۱/۵ پیمانه
عرق هل ۲ ق غ یا پودر هل ۱ ق م
گلاب نصف پیمانه
#حلوا #آشپزی #ترفند
┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄
🍳 آشپزی شکموو 😋🧑🍳
👩🍳🍔
@Shekaamo