18.92M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
راز حلوای هویج نارنجی و لطیف😍 چندتا نکته مهم داره اول اینکه آرد رو بیشتر از ۱۰ دقیقه تفت ندین وگرنه رنگش تیره میشه ، ذتا وقتی کره و روغن رو اضافه میکنید بازم ۵ الی ۱۰ دقیقه دیگه تفت میخوره پس نگران نباشید اصلا مزه خامی نمیده. دومین نکته استفاده از کره هستش که خیلی حلواتون رو لطیف تر و خوشمزه تر میکنه ، بقیه موارد تو ویدیو مشخصه♥️ هویچ ۱ کیلو آرد سفید قنادی ۲ پیمانه کره ۵۰ گرم روغن مایع ۵۰ گرم آب ۱ پیمانه زعفرون هرچی بیشتر بهتر شکر ۱/۵ پیمانه عرق هل ۲ ق غ یا پودر هل ۱ ق م گلاب نصف پیمانه ‌┄┅┅❈••🍕🍟🍕••❈┅┅┄ 🍳 آشپزی شکموو 😋🧑‍🍳 👩‍🍳🍔@Shekaamo