⭕️ صدا و سیما
❓چرا رسانهی ملی با وجودِ اینکه زیر نظرِ رهبری است، اسلامی نیست؟
👈 برای طرح سوال،
اینجا را لمس کنید.
ــــــــــــــــــ
📝 پاسخ:
1️⃣ برای اصلاحِ یک ارگان، وجودِ یک مدیرِ مدیرِ صالح، لازم است اما کافی نیست. مدیر اگر امامزاده هم باشد، برای اجرایِ سیاستهایِ خود، نیازمند کادرِ اجرائیِ کاردان و متدیّن است.
☝️شما که معترضِ وضعیتِ کنونیِ رسانهی ملّی هستید، چرا در رشتهی هنر، بازیگری، کارگردانی و تهیه کنندگی ورود پیدا نمیکنید و صرفاً به اعتراض کردن و شعار دادن، که سادهترین کار است، اکتفا کردهاید؟!
❓آیا رهبریِ عزیز باید برای اصلاحِ رسانهی ملّی، از کُرهی مرّیخ، کادرِ حزب اللهیِ کارآمد وارد کنند؟! اقتصاد و فرهنگ و عدالت، یک سازهی دیجیتالی نیست که رهبری با فشار دادنِ یک دکمه همه چیز را اصلاح کند.
❓آیا رهبری عزیز با حزب اللهیهایی که فقط اهلِ شُعارَند میتواند سنگرِ رسانه را تصرف کند؟ من و شمایی که عرصه را خالی کردیم و به غُر زدن اکتفا نمودیم مقصر وضعِ موجودیم. رهبر باید سرِ ما غُر بزند و مطالبه کند که چرا یاریام نمیکنید: "هَل مِن ناصرٍ یَنصُرنی".
❌ وقتی سُکانِ اجرائی و عملیاتیِ یک سازمان، به دستِ شُل دینان و لیبرال ها افتاد، اینان انگیزه ای برای اسلامی سازیِ آن سازمان نخواهند داشت، حتی اگر در رأس آن سازمان، امام زمان باشد. فعالیتِ رسانه ای، یک کارِ دلی است و با بخشنامه و اجبار نمیتوان کادرِ غیر مذهبی را وادار به رعایت موازین شرعی در برنامه سازی ها کرد.
2️⃣ ذائقه جامعه ی امروزین تغییر کرده و رسانه ملی بجایِ اقدام به تغییرِ ذائقه، برای جذبِ مخاطب و در رقابت با ماهواره، ناچار به ساختِ برنامههای خاکستری میشود.
☝️این برنامهها غالبا جنبهی سرگرمی دارند و فاقدِ بارِ اخلاقی و اسلامیاند؛ حتی مستقیم یا غیر مستقیم از خط قرمزهایِ دینی عبور میکنند گاهی. تولیدِ برنامه جذابِ نشاط آور و در عینِ حال اسلامی، کارِ آسانی نیست بزرگوار.
✅ اگر امروز جنگِ رسانه ها است، باید شبکه های تلویزیون را مثابهِ یک اسلحه بدانیم و ببینیم. شبانه روز از رسانه دشمن، دستوراتِ دینی از نماز گرفته تا حج و حجاب زیر سوال میرود.
❌ رسانه ما منفعلانه فقط به سرگرم کردنِ مردم با دورهمی و خندوانه و عصرِ جدید میپردازد و برنامههای دینیاش در حدِ سخنرانی و دعوت از کارشناسان دینی است که آن هم مخاطبِ خاص دارد و همه نمیپسندند.
3️⃣ رسانهی ملی باید بودجهای مستقل و وافر داشته باشد تا اولا وامدارِ کسی نباشد و ثانیا برایِ امرارِ معاش، تبدیل به تریبونِ تبلیغاتیِ سرمایه داران نشود. رسانه ای که با تبلیغاتِ کالاهایِ لوکس و بانکها سرِ پا است، این رسانه نمیتواند محتوایِ اسلامی تولید کند.
4️⃣ طبقِ قانونِ اساسی، رهبریِ عزیز در نیروهایِ مسلّح "فرمانده" است بر خلافِ رسانهی ملی که جایگاهِ رهبری، صرفاَ "نصب" است و نه مدیریت و اداره.
❓چه فرقی دارند ایندو؟ فرقَش این است که سپاه توسطِ شخصِ رهبری اداره میشود و سیاستها و اجرائیاتَش باید طبقِ امرِ فرمانده باشد. بر خلافِ رسانهی ملی که رهبر، فقط نصب میکند و در اداره دخالتی ندارد.
☝️در این سیستم، معایب و محاسنِ قوایِ مسلّح را میتوان به فرماندهِ کلّ قوا که رهبر است نسبت داد. اما در رسانهی ملّی هر کس که سیاستگذار و مُجری است باید مسئولِ پاسخگوئی نسبت به عملکردَش باشد و نه رهبریِ عزیز.
🆔
@SinJimDin