تبیین بیانات رهبری
💜 نحوه مواجهه با مسئولان در نظام اسلامی
✍ رهبر معظم انقلاب اسلامی در تاریخ ۹۹/۸/۳ در جمع ستاد ملی کرونا اشاره ای به رویدادهای سیاسی هفته های اخیر و بویژه موضوع استیضاح رییس جمهور و توهین و الفاظ ناشایستی که از سوی برخی دیگر از کارگزاران نظام به رییس قوه مجریه شده بود ، داشتند .
ایشان در این سخنان بشدت نسبت به عمل توهین و هتک حرمت موضع گرفته و همگان را ازاین عمل غیر اخلاقی پرهیز دادند .
حال سوال اینجاست چرا رهبری از آقای روحانی دفاع و منتقدین را که از جریان انقلاب هم بودند تقبیح نمودند؟؟؟
۱-ما یک جامعه دینی هستیم و اساس روابط فی ما بین ما آموزه های دینی می باشد . در قرآن صراحتاً به واژه قول لیّن بویژه در موعظه و دعوت به حقیقت اشاره شده و یا در دعای مکارم الاخلاق از قول امام سجاد(ع) از خداوند چنین خواسته می شود"زبان مرا به هدایت گویا فرما" ویا"الفاظ فحاشی و دشنام مرا مبدل کن به ذکر حمد خودت" واز این دست توصیه های اخلاقی در مذهب ما فراوان است. مسلّماً رهبر جامعه دینی موظف به بسط و تعمیق فضایل اخلاقی و پرهیز دادن آحاد جامعه از مفاهیم ضد ارزشی می باشد.
۲-جریان حاکم بر قوه مجریه که در حال حاضر از بی عملی و نداشتن دستاورد خاصی در طی این ۷ سال رنج می برد بدنبال هر فضای حاشیه ای است تا انتقاد از عملکرد خود را به محاق برده و بجای پاسخگویی در برابر مطالبات مردم و نمایندگانشان راه فرافکنی و انحراف از اصل موضوع را در پیش بگیرند و جریان انقلاب را در گوشه ی رینگ قرار داده مبنی بر اینکه " مدعیان ولایتمداری چرا به اوامر ولی فقیه بی توجهند"
۳-جایگزینی ادبیات فحاشی و توهین بجای نقد علمی ، مستند و محکمه پسند ، نه تنها مشکلی را حل نمیکند بلکه با ایجاد شکاف و بین مسئولان و دستگاه ها علاوه بر اینکه فکر و ذهن و وقت آنها را صرف پاسخگویی نسبت بهم میکند در مردم این ذهنیت شکل می گیردکه مسئولان ما را فراموش کرده و از سر سیری بجان هم افتاده اند و همین موجب ریزش سرمایه اجتماعی نظام در دراز مدت می شود.
۴-در بیان رهبری این تصریح بخوبی نمایان بود که توهین ادبیات رایج بین سیاستمداران آمریکایی است. موضوعی که از اوایل دهه ۸۰ میلادی در ادبیات سیاسی آمریکا بخوبی دیده می شود که " رقابت سیاسی به یک نوع افشاگری رسوایی های سیاسی ، اخلاقی و....." تبدیل شده.
در پایان ذکر این نکته لازم است که رهبری بهیچ عنوان نقد و مطالبه گری عالمانه و جدّی را نفی نکرده و همواره برآن تاکید داشته و دارند.