.
💎
#فــلــسفه_حجـــاب
2⃣قسمـــت دوم
✍حجاب اسلامى را يك محافظت كننده براى زنان خواند.
✅ شهيد مطهرى يكى از ريشههاى پوشش بانوان را ناامنى ذكر كرده و مىفرمايد:
در گذشته هركس زن زيبايى داشت ناچار بود او را از نظر زورمندان مخفى نگه دارد زيرا اگر آنها اطلاع پيدا مىكردند او ديگر مالك همسر خود نبود.
☝️و در جايى ديگر مىنويسد:
فلسفه پوشش اين است كه همسر قانونى شخص از لحاظ روانى عامل خوشبخت كردن او به شمار مىرود، در حالى كه در سيستم آزاد كاميابيهاى جنسى همسر قانونى از لحاظ روانى يك نفر رقيب و مزاحم و زندان بان به شمار مىرود و در نتيجه كانون خانوادگى بر اساس دشمنى و نفرت بنا مىشود.
📆ايران دورۀ ساسانى ناظر جنايتها و فجايع عجيبى در اين زمينه بوده است.
شاهزادگان و موبدان و حتى كدخداها و اربابها هرگاه از وجود زن زيبايى در يك خانه مطلع مىشدند به آن خانه مىريختند و زن را از خانه شوهرش بيرون مىكشيدند.
📗ويل دورانت در كتاب تاريخ تمدن اسلام و عرب قضاياى شرمآورى در اين باره از ايران قديم نقل مىكند.
📘 كنت گوبينو در كتاب سالهايى در ايران مىگويد: حجابى كه هماكنون در ايران است بيش از آن اندازه كه مستند به اسلام باشد مستند به ايران قبل از اسلام است.
🗒 وى مىنويسد در ايران قديم مردم هيچ امنيتى در مورد زنها نداشتند. درباره انوشيروان كه به غلط او را عادل خواندهاند نقل شده كه يكى از سرهنگان ارتش او زن زيبايى داشت انوشيروان به قصد تجاوز به زن او در غياب او به خانهاش رفت، زن جريان را براى شوهر خود نقل كرد، بيچاره شوهر ديد زنش را كه از دست داده جانش نيز در خطر است، فوراً زن خويش را طلاق گفت.
😠وقتى انوشيروان مطلع شد كه وى زنش را طلاق داده است به او گفت شنيدم يك بوستان بسيار زيبايى داشتهاى و اخيراً آن را رها كردهاى گفت جاى پاى شير را در آن بوستان ديدم ترسيدم مرا بدرد. انوشيروان خنديد و گفت ديگر آن شير به آن بوستان نخواهد آمد.
❌اين ناامنىها اختصاص به ايران و به زمانهاى قديم ندارد.
📊 آمارهاى وحشت آورى از زناى به عنف مىخوانيم: سه پزشك محقق آمريكايى در گزارشى كه براى دولت آمريكا تهيه كردند اعلام نمودهاند كه در ميان ايالات آمريكا، لوس آنجلس از لحاظ ميزان زناى به عنف مقام اول را دارد.
◀️ادامه دارد.....
❪❪نـشـࢪایـن مطلب ضࢪوࢪے وضمناًصـادقـہ جـاریـہ هم مے بـاشـد❫❫
#من_به_حجاب_فاطمی_محبت_دارم
#اختصاصی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
👓مطالعه قسمت اول
#فــلــسفه_حجـــاب
eitaa.com/repentance/3629