👇 تخم مرغ۳عدد سفیده-زرده جدا شد سفیده چون همزن نبود با چنگال به قدری زده شد که کف کرد و از ظرف نریخت🥚 زرده و نوک قاشق چ وانیل با یک لیوان شکر زده شد چون شیر یا ماست تمایل نداشتم جهت استفاده، از یک لیوان شربت آلبالو استفاده کردم🍒 ۲ لیوان آرد مخصوص کیک رو دو مرتبه الک کردم و کم کم اضافه کردم در آخر هم سفیده رو از یخچال بیرون آورده و به مواد اضافه کردم تا جایی هم زدم که مواد کاملا مخلوط شه🥣 روکش کیک خمیر ژلارد تجربه اولم هست البته خواستم خامه بزنم که فرم نگرفت و از اون جایی که زحکمت گر ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری😊 تجربه کار با ژلارد رو داشتم گلهای ژلاردی هم تو کانال آشپزی بانوان بهشتی ژلارد سرچ کنید میاد ان شاءالله در کیک های بعدی بتونم تمیز تر و سر فرصت تر و خوشمزه تر ژلارد رو درست کنم(شاید با افزودن کمی گلاب یا شکر🤔🙃) 🌺🌺🌺🌺