#کیک 👇
تخم مرغ۳عدد سفیده-زرده جدا شد
سفیده چون همزن نبود
با چنگال به قدری زده شد که کف کرد و از ظرف نریخت🥚
زرده و نوک قاشق چ وانیل با یک لیوان شکر زده شد
چون شیر یا ماست تمایل نداشتم جهت استفاده، از یک لیوان شربت آلبالو استفاده کردم🍒
۲ لیوان آرد مخصوص کیک رو دو مرتبه الک کردم و کم کم اضافه کردم
در آخر هم سفیده رو از یخچال بیرون آورده و به مواد اضافه کردم
تا جایی هم زدم که مواد کاملا مخلوط شه🥣
روکش کیک خمیر ژلارد تجربه اولم هست
البته خواستم خامه بزنم که فرم نگرفت
و از اون جایی که زحکمت گر ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری😊
تجربه کار با ژلارد رو داشتم
گلهای ژلاردی هم تو کانال آشپزی بانوان بهشتی ژلارد سرچ کنید میاد
ان شاءالله در کیک های بعدی بتونم تمیز تر و سر فرصت تر و خوشمزه تر ژلارد رو درست کنم(شاید با افزودن کمی گلاب یا شکر🤔🙃)
🌺🌺🌺🌺