🌸🍃
🍃
🔖 پخته من را امتحان کنید!
❇️با رسیدن فصل سرما احتمال ابتلا به سرماخوردگی، گلودرد، برونشیت و آنفولانزا و...بسیار زیاد می شود.
✅خواص انار:
🔹خاصیت آنتی اكسيداني : وظیفه آنتی اکسیدان ها حفاظت از بدن در برابر استرسها ،عفونتها و مقابله با انواع سرطانها می باشد.
🔸از فواید دیگر انار جلوگیری از مسدود شدن رگها و بیماری قلبی مي باشد و چربی و فشار خون را کاهش مي دهد.
🔹انار میوهای مدر است و باعث فعال شدن کلیه می شود.
🔸از خواص مهم ديگر این میوه از بین بردن عفونت بدن است. انار برای درمان گلودرد و تب بسیار موثر است.
🌀طرز پخت و تهیه انار:
🔸یک عدد انار را روی شعله پخش کن با حرارت خیلی کم قرار بدهید تا آهسته به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد و پخته شود.
⚠️دقت کنید که نسوزد برای همین گاهی آن را بچرخانید
🔹پس از اینکه انار شما خوب پخته شد چند دقیقه صبر كرده تا خنک شود و سپس پردهها و رگههای داخلش را هم با دانههای پخته شده میل کنید.
✅انار پخته بهتره شب قبل از خواب میل شود و بعد از آن چیزی مصرف نشود.
📝دكتر زهره صابری(متخصص طب سنتی ايراني)
☜【طبیب خانواده 🌹👇
https://eitaa.com/joinchat/2686714199Cf64ae17468