سلام ،روش پخت جو من فوقالعاده آسان وبه طبع خانواده خوشمزه،،،،فقط باید جو ها خوب بپزن بعداز پخت نمک اضافه کنید ،خمیر دوغی که از کره بدست اوردین را با آب مخلوط کنیدتا کمی باز بشه سپس به اش تون اضافه کنید و حدود نیم ساعت بذارین روی حرارت ملایم باشه تا جابیافتد البته هراز گاهی هم بزنید تا ته نگیرد.این روش پخت آش جو من هستش،حالا اگر حوصله داشتید میتونید همراه جوها برگ چغندر و چغندر اضافه کنید تا باهم بپزن سپس دوغیچه یا همون خمیر دوغ کره تون را اضافه کنید و در آخر کار هم پیاز داغ و ادویه آماده کنید اضافه کنید
#پاسخ
╰━━═━━⊰❀🍏🍎🍏❀⊱━━═━
@menoslami آشپزی و نکات اسلامی
@T_ASHPAZE