سلام
پیرو تجربه دوستمون درباره ته دیگ
بگم که موقعی که مهمون زیاد دارن ته دیگ زعفرونی میزنن
قبل کشیدن برنج پنج یا ده دقیقه قابلمه رو تو سینی بذارن که توش کمی اب ریختن
این کار باعث میشه ته دیگ راحت برگرده و از قابلمه جدا بشه
و برای انسجام مواد ته دیگ توی مواد هم روغن بریزید
من همون تازه عروسم☺️سوتی دختر خاله مه میگفت..من دفعه اول باقالی رو که از غلاف دراوردم با پوستش پختم داداشم مهمونم بود از دهنش پوستا رو درمیاورد میگفتم خدایا مامانم باقالی پلو درست میکرد اضافات نداشت کسی از دهنش چیزی در نمیاورد😂
بعدم گفتم داداشم چی از دهنش درمیاره خدایا😁تا بعد غذا تو ظرفشو چک کردم دیدم پوستای باقالی رو درمیاورده بدبخت🤦♀😁اونموقع که گفتم این چرا دراورده بازم نفهمیدم 🤦♀جالبش اینجا بود خودم قورت میدادم😂یکم اذیت بودم اما چون فکر میکردم خیلی کارم عالیه به نکته ش برنخوردم😜😋....
اول سرچ بعد سوال
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef