#خانه_داری
نگهداری سیر
با این روش سیر تا یک سال هم داخل یخچال میمونه
اول سیرها رو از برگش جدا کنید و بشوریدوبزارید تا ابش کاملا خشک بشه دانه های سیر رو خرد کنید من از خرد کن استفاده کردم ،از غذا ساز ،سبزی خردکن یا نایسردایسر هم میتونید استفاده کنید سعی کنید که سیرها خیلی خرد نشن برای من یه کم ریز شدحالا یه ظرف شیشه ای با درب محکم انتخاب کنید و یک سومش رو روغن مایع بریزید ،حتما روغن مایع باشه چون روغن های دیگه مثل روغن زیتون و... در یخچال که برن جامد میشن حالا سیر های خرد شده رو داخل شیشه بریزید
روی سیر هارو هم چند ق غ روغن مایع بریزید تا روشون رو هم روغن بگیره ،دقت کنید ک شیشه رو پر نکنید،یک بند انگشت سرش خالی باشه
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef