🫕ترفند و رازهای خورش فسنجان خوشمزه برای غلیظ شدن آن
🥘🍛 از مقدار گردوی مناسبی استفاده کنید. اگر گردوی خورشت شما کم باشد، خورشت فسنجان حالت آبکی پیدا میکند. شما باید تقریباً نصف وزن مرغ یا گوشت خود گردو به خورشت اضافه کنید.
🥘🍛اگر بعد از اضافه کردن گردو در نهایت باز هم احساس کردید، خورشت شما آبکی شده است، میتوانید یک سیب درختی را پوست بگیرید و رنده ریز کنید و به خورشت اضافه کنید. این کار موجب لعابدار شدن خورشت فسنجان میشود.
🥘🍛اضافه کردن ۳ تا ۴ عدد آلود بخارا نیز موجب میشود خورشت فسنجان لعاب و غلظت بیشتری پیدا کند.
🥘🍛استفاده از سیب زمینی رنده شده با رنده ریز نیز ایده خوبی برای لعابدار کردن خورشت فسنجان است.
🥘🍛در طرز تهیه فسنجان مجلسی بهتر است پیاز را با رنده ریز خرد کنید تا ظاهر خورشت شما بهتر شود و بافت یکنواختتری پیدا کند.
👨🍳
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef