3.48M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
‎خشک کردن فوری سبزی با سولاردوم با حفظ رنگ سبز. ‎ بخش اول ‎خشک کردن سبزی با سولاردوم یا ماکروویو ( با هر دو میشه دستگاه ما سولاردوم بود) ‎چند تا خوبی داره : ‎۱) رنگ سبز باقی میمونه ‎۲) فوری خشک میشه ( ۱۵ دقیقه) ‎۳) آلودگی نداره ‎ابتدا سبزی هارو پاک کنید ساقه ها رو جدا کنید و شسته و روی یک پارچه پهن کنید تا آب اضافیشون گرفته بشه. ‎سبزی هارو کمی با چاقو خرد کردم بعد داخل سینی سولاردوم قرار دادم. ‎قدرت روی ۳۶۰ وات و زمان هم ۵ دقیقه باشه. ‎(قدرت اگه بیشتر باشه سبزی میپزه) ‎نیمی از زمان که سپری شد در دستگاه رو باز کنید اجازه بدید بخار سبزی کمی خارج بشه. ‎بعد ادامه زمان قبلی رو دوباره بزنید . ‎بعد از گذشت این زمان در دستگاه رو باز کنید سبزی هارو جا به جا کنید و دوباره روی ۳۶۰ وات و ۴ دقیقه تنظیم کنید . ‎بعد از گذشت ۲ دقیقه در دستگاه رو باز کنید و اجازه بدید بخار خارج شه. ‎اینکارو دوبار کافیه که تکرار کنید برای اینکه بخار خارج شه دفعات بعدی آب داخل سبزی کمتره و کمتر بخار میکنه. ‎دفعات بعد ۳، یا ۴ دقیقه دوباره تنظیم کنید و زیر و رو کنید تا کامل خشک بشه . ‎نوش جااا‎ دستورات عالی غذا و شیرینی👇 http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef