فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک موس سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood دسر لیمو🍋🍋 مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : مواد پنیری 👇👇👇 💥پنیر خامه ای 200گرم 💥پنیر ماسکارپونه 125گرم 💥پودر قند 45گرم 💥وانیل 8گرم 💥خامه فرم گرفته 500میلی لیتر مواد دسر 👇👇👇 💥بیسکویت به میزان لازم 💥شیر 175میلی لیتر برای کاور کردن دسر👇👇 💥خامه صبحانه 50میلی لیتر 💥شکلات سفید 80گرم 💥کشک لیمو90گرم نکته ها 👇👇👇 🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید. 🍁🍁قبل از شروع پنیر خامه ای و ماسکارپونه در دمای اتاق باشند. 🍁🍁بیسکویت نباید زیاد توی شیر بمونه. 🍁🍁دسر باید یه شب در یخچال بمونه. 🍁🍁برای روی دسر اول خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب که شد بعد شکلات رو اضافه کنید بذارید از دما بیوفته بعد روی دسر استفاده کنید. 🍁🍁برای کشک لیمو👇👇 💥زرده تخم مرغ 2عدد و یک عدد تخم مرغ کامل. 💥شکر دانه ریز 5قاشق غذاخوری 💥آب لیموی تازه یک سوم پیمانه 💥رنده پوست لیمو یک قاشق چایخوری 💥کره بدون نمک 5قاشق غذاخوری (تخم‌مرغ. شکر. اب لیمو. رنده پوست لیمو رو با همزن مخلوط کنید بذارید روی حرارت. وقتی غلیظ شد کره رو بهش اضافه کنید بذارید خنک بشه و توی دسر ازش استفاده کنید) 🍁🍁پنیر خامه ای و ماسکارپونه رو به همراه پودر قند و وانیل و سه قاشق کشک لیمو توی ظرفی خوب با هم مخلوط کنید. کم کم خامه قنادی رو اضافه کنید و هم بزنید تا کامل فرم بگیره و سفت بشه @cakekhaneh🎂