سلام خانم های آشپز یکی از معمول ترین روش هایی که برای مرینت کردن ماهی های جنوب به کار میره... خوابوندن اون تو یک محلول پودری درست شده از پودر زردچوبه، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه و به همراه آرد سفیده.. و اینکه یکی از ادویه های رایج که در اکثر غذاهای جنوبی برای طعم دار کردن غذا از اون استفاده می شه، ادویه کاریه. این ادویه موقع مزه دار کردن ماهی طعمی بینظیر برای اون خلق میکنه.. 😋 دقت کنید خانوما به مقدار کم از پودر کاری استفاده کنید چون مقدار زیاد پودر کاری به طعم های دیگه قالب میشه .. یکی دیگر از روش های مزه دار کردن ماهی جنوب که خیلی ساده اما نتیجه اون یک ماهی لذیذ و خوشمزه رو به همراه داره اینه که... اول ماهی رو با آبلیمو نمک آغشته کنید 20 دقیقه استراحت بدید و در مرحله آب یک عدد پیاز متوسط همراه با سیر رنده شده با ادویه های زردچوبه و فلفل سیاه مخلوط کنید بر روی ماهی بریزید. در مرحله پایانی کار هم دو طرف ماهی را باید به زعفران غلیظ دم کرده آغشته کنید... این هم روش های جنوبی 😌😍:) ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تشکیل پرونده برای بازیگران معروف👇 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340