8.64M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
بادمجان شِکم پُر یا دیل دُکونه بادمجان شکم پر یه غذای اصیل و مجلسیِ گیلانه که میتونه یه انتخاب بی نظیری برای پذیرایی از مهمونات تو ایام نوروز باشه.. از نظر من این غذا یکی از خوشمزه ترین غذاهای گیاهیه و اکثر آدما با هر ذائقه غذایی عاشقش میشن. . عطر سبزی‌های محلی که با طعم گردو و رب انار و رب آلوچه ترکیب شده به همراه اصلی ترین ادویه‌اش که زیره‌ کوهیه، یه طعم خاص و اصیل رو میسازه که باورت نمیشه که این ترکیب میتونه تا این حد خوشمزه باشه. . . 🔴مواد لازم برای ۵ نفر: ۵ عدد بادمجان متوسط ۵ عدد گوجه ۴۰۰ گرم گردو ۴۰ گرم نعنا ۴۰ گرم چوچاق ۴۰ گرم جعفری ۴۰ گرم ریحان ۴۰ گرم مرزه ۴ حبه سیر ۱ عدد پیاز ۲ قاشق غذا خوری رب انار ۱ قاشق غذاخوری رب آلوچه ۱ قاشق غذا خوری رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری زیره کوهی (گاو زیره) ۱ قاشق مربا خوری فلفل سیاه نمک به میزان دلخواه @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽