تو بهشت سرو میشه !!! ( کپشن مهم ) . می‌دونم 😂 الان با خودتون میگید اینا مارو با توت فرنگی رسوا کردن 😂😁 این اما خداییش جدید بووووود 😅🤝 نبود ؟ تا فصلش هست ، حتما حتما یک بار هم شده امتحان کنید 😍 . 😁❤️ @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 توت فرنگی ۱ کیلو ( همشو استفاده نمی‌کنیم ) شکر نیم کیلو ( اینم مثل بالایی ) تخم مرغ ۳ عدد وانیل نصف ق.چ شکر ۱۰۰ گرم ( حدودا نصف لیوان ) شیر ۱ لیوان آرد ۲۲۰ گرم ( یک و نیم پیمانه ) بیکینگ پودر ۱ ق.چ خامه قنادی جهت تزیین . برای سس سه شیر : شیر ۱ لیوان شیر عسلی نصف لیوان خامه ۱۰۰ گرم ( نصف پیمانه ) میتونید خامه رو کمتر هم بزنید تا سس رقیق تری داشته باشید . اینا ترکیبات سس هستش اما چون میوه فصل هم بود ، از پوره توت فرنگی هم استفاده کردم . . دمای فر و ماکروفر ۱۸۰ ، ۳۰ دقیقه دمای تستر ۱۶۰ ، ۳۰ دقیقه ماکرویو هم حالت کانوکشن . ✨ توضیحات✨ در ابتدا باید آب توت فرنگی رو در بیاریم اگر فرصتش رو دارید از شب قبل انجام بدید شکر و توت مخلوط میشه به خاطر حالت اسمزی باعث خروج آبش میشه ، بعدش با شعله کم میزاریم غلظت بگیره . برای کیک ، تخم مرغ + وانیل + شکر رو می‌زنیم تا حجم بگیره بعدش شیر و مواد خشک رو اضافه میکنیم و با لیسک هم می‌زنیم قالب پیرکس رو میتونید چرب کنید میتونید نکنید ، مواد رو داخلش می‌ریزید و با چند تقه که مواد کاملا پخش بشه وارد فر از پیش گرم شده میکنیم . برای سس سه شیر هم شیر + شیر عسلی + خامه رو ترکیب کنید فقط یادتون باشه خامه زیاد نزنید چون می‌خوایم وارد کیک بشه این ترکیب ، خامه غلظتشو بالا میبره . در نهایت هم با خامه و توت فرنگی تزیین کنید نوش جانتون 🤗 🌹 . حسنی هستم 👨‍🍳 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽